Πολιτική

Σύσταση ΝΔ προς σκηνοθέτη Κασσελάκη: Να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του

Το σπίτι, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του προτού μπει, είναι το πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλου

Στέφανος Κασσελάκης, ΝΔ, Βόλος, ΣΥΡΙΖΑ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το σόου του Στέφανου Κασσελάκη στο πατρικό της θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου κατά την επίσκεψή του στους πλημμυροπαθείς του Βόλου, του προτείνει να πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται, ότι το σπίτι όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του προτού εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος ήταν παρών στην επίσκεψη Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

«Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο. Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους» υπογραμμίζει για το θέμα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το σόου από τον Βόλο

Στο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο φαίνεται η κυρία Μεϊκοπούλου να υποδέχεται με ενθουσιασμό τον Στέφανο Κασσελάκη σαν να είναι η οικοδέσποινα του σπιτιού ενώ στη πραγματικότητα στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της. Στη συνέχεια δείχνει να αιφνιδιάζεται όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα παπούτσια του για να μπει μέσα.

Το πατρικό της θείας του βουλευτή του Συριζα Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου βρίσκεται επί της οδού Καραμπατζάκη, σημείο στο οποίο οι κάτοικοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι δυο κακοκαιρίες.

Όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος είπε πως η επίσκεψη Κασσελάκη στο πατρικό σπίτι της θείας του, Ελένης Μεϊκόπούλου, δεν ήταν σκηνοθετημένη αλλά τυχαία.

Δείτε επίσης