Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: 49 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

«Προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες

Νέα Δημοκρατία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με αφορμή την συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, από το γραφείο τύπου εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τονίζεται ότι το κυβερνητικό κόμμα παραμένει προσηλωμένο στην ιδρυτική του διακήρυξη, προχωρώντας ταυτόχρονα με μεγάλα, τολμηρά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.

Παράλληλα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αυτά τα 49 χρόνια μεγαλώνει και αντλεί δύναμη από τις ρίζες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα 49 χρόνια από την ίδρυση της

«Σαράντα εννέα χρόνια από την 4η Οκτωβρίου 1974, η Νέα Δημοκρατία παραμένει προσηλωμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και «επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες».

Σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει, διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Και το αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ενώνουν τους Έλληνες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προοπτικές όλων, σε ένα περιβάλλον αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων.

Σαράντα εννέα χρόνια μετά, συνεχίζουμε με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά. Συνεχίζουμε ενωμένοι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, με στόχο μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφή και καινοτόμα. Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει».

Δείτε επίσης