Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Βρίσκουμε τον βηματισμό μας - Δε γίνονται όλα σε μία μέρα»

«Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζετε ότι σπάω αρκετά ταμπού στην Ελλάδα και σε όλη την κοινωνία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Βρίσκουμε τον βηματισμό μας - Δε γίνονται όλα σε μία μέρα»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Αναλάβαμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο, πολύπλοκο, δύσκολο έργο, το οποίο ήταν αυτό το κόμμα το βαθιά κοινωνικό, βαθιά λαϊκό κόμμα να σταθεί στα πόδια του να σηκώσει ανάστημα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Προφανώς και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και αυτό δεν γίνεται αυθημερόν, υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ωστόσο, «πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα ότι κάτι κάναμε». Και συνέχισε, λέγοντας πως «πήραμε αποφάσεις» και «βρίσκουμε τον βηματισμό μας». «Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα», πρόσθεσε.

Στέφανος Κασσελάκης: Οι τέσσερις θεματικοί άξονες της πολιτικής πρότασης ΣΥΡΙΖΑ

Ως προς την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το επόμενο διάστημα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε τέσσερις θεματικούς άξονες:

Δίκαιη φορολογία
Διαβίωση του πολίτη
Ασφάλεια του πολίτη
Στεγαστική πολιτική

«Πιστεύω ότι θα πετύχει αυτή η στρατηγική αλλά δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα» σημείωσε με νόημα ο κ. Κασσελάκης.

«Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζετε ότι σπάω αρκετά ταμπού στην Ελλάδα και σε όλη την κοινωνία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει σήμα επικοινωνιακής αντεπίθεσης μέσω social media γιατί όπως είπε «θα μας πολεμήσουν, εννοείται, το βλέπετε κάθε μέρα» και συνέχισε διερωτώμενος «Θα μπορέσουμε ποτέ να κερδίσουμε τα ΜΜΕ; Όχι. Θα μπορέσουμε να παρακάμψουμε τα ΜΜΕ; Σε κάποιο βαθμό ναι, με όχημα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη διάδραση μας στην κοινωνία».

Δείτε επίσης