Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Δεν πάω στη δικαιοσύνη»

Τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας μετά το σάλο που ξέσπασε για το στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»…

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ότι δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας 12/2 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως εξήγησε σε συνέντευξη του, μετά και την ανάρτηση του Πάνου Βλάχου ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, «πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό»...

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε την “Μουρμούρα” πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης.

«Όταν λες “να δω σε σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε” είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν. Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Δείτε επίσης