Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: «Όχι» στην πρόσκληση Κασσελάκη να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης»

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, ΣΥΡΙΖΑ, συνέδριο, Κουμουνδούρου, ανάρτηση, social media
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε ότι την κάλεσαν να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αρνήθηκε εξαπολύοντας τα βέλη της εναντίον του κόμματος, αλλά και του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δέχτηκα πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να μιλήσω στο συνέδριο. Προφανώς δέχτηκα πρόσκληση από τον κ. Στέφανο Κασσελάκη, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια», έγραψε στην ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ανάρτησε την πρόσκληση, την οποία υπογράφει η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επεσήμανε ότι δεν θα παραστεί «σε αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα, όσο κι αν με πονάνε οι αγώνες που έδωσα για την Αριστερά μέσα από αυτό, μέχρι που το άφησα, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

Συνέχισε τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε «καμία επικοινωνιακή κίνηση, εντυπωσιασμού και κενών εντυπώσεων και λόγων».

Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΣΥΡΙΖΑ: Ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα κόμμα με έναν αρχηγό που δεν πιστεύει ούτε στην οργανωτική δομή του ούτε στα στελέχη του και με στελέχη, που δεν πιστεύουν στον αρχηγό τους. Έναν αρχηγό που ούτως ή άλλως δεν έχει σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συμπλήρωσε ότι «για την ακρίβεια» ο ΣΥΡΙΖΑ «ξεκίνησε τον κατήφορο από το ’15 που πρόδωσε όλα τα όνειρα της παλλόμενης τότε ελληνικής κοινωνίας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας μας. Αλλά και των κοινωνιών και των κινημάτων σε όλο τον κόσμο, που κοίταζαν την Ελλάδα με ελπίδα! Και τώρα ήρθε η ώρα του εκκωφαντικού κρότου της πτώσης».

Δείτε επίσης