Πολιτική

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Αυγέρη - Ψάχνει νέο εκπρόσωπο Τύπου ο Κασσελάκης

«Ο κόσμος τρία πράγματα είπε έντονα: "πρόεδρε, σε εμπιστευόμαστε. Δεν θέλουμε εκλογές φτάνει. Και άλλαξέ τα όλα". Πάντα με οδηγό το καταστατικό τις αρχές μας»

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Αυγέρη - Ψάχνει νέο εκπρόσωπο Τύπου ο Κασσελάκης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά το επεισοδιακό συνέδριο και το εσωκομματικό «ξεκαθάρισμα», μια σειρά από προβεβλημένα στελέχη του κλίματος Κασσελάκη ετοιμάζονται για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος μετείχε στην ομάδα Παππά-Φάμελλου που συγκέντρωσαν τις υπογραφές για να μην γίνει τελικά αναμέτρηση Κασσελάκη-Γεροβασίλη, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Ο εξάδελφος του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, μιλώντας στο Mega είπε πως ακόμα δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του, αλλά ότι αποδέχεται τις ευχές του κ. Ευαγγελάτου.

Βαλίτσες για Βρυξέλλες θέλει να ετοιμάσει και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη. Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του κόμματος, η οποία ήταν εξαρχής από τις «σκληρές» υποστηρίκτριες του νέου προέδρου του κόμματος, φέρεται να έχει κλειδώσει επίσης μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο Κασσελάκη. Κάτι που ωστόσο σημαίνει ότι «αδειάζει» θέση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη ο κ. Κασσελάκης αναζητεί τον κατάλληλο άνθρωπο για την απαιτητική αυτή θέση.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σαρωτικές σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στο Mega είχε προαναγγείλει αλλαγές στο εσωκομματικό πεδίο, εντός της εβδομάδος, από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Πολύ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές, γιατί αυτό δεν είναι ένας απλός σχεδιασμός του προέδρου, είναι απαίτηση. Ο κόσμος τρία πράγματα είπε πολύ έντονα: "πρόεδρε, σε εμπιστευόμαστε. Δεν θέλουμε εκλογές, φτάνει. Και άλλαξέ τα όλα". Πάντα με οδηγό και άξονα το καταστατικό μας, τις αρχές μας».

Δείτε επίσης