Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια θέση πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Όλγα Γεροβασίλη

Οι δύο τους θα περιοδεύσουν μαζί στην εκλογική περιφέρεια της κ. Γεροβασίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια θέση πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Όλγα Γεροβασίλη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά τα φιλιά και τις χειραψίες στην πορεία για τα Τέμπη, Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στο Παγκράτι, σε θερμό κλίμα όπως μετέφεραν και από τις δύο πλευρές, πηγές που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Γεροβασίλη φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για να συμμετάσχει στο νέο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο τους μάλιστα, θα περιοδεύσουν μαζί στην εκλογική περιφέρεια της κ. Γεροβασίλη σε μια προσπάθεια να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι που σηκώθηκαν κατά το θυελλώδες συνέδριο με φόντο τις ευρωεκλογές.

Ανησυχία δημιουργούν οι δημοσκοπήσεις

Πάντως, στην Κουμουνδούρου, έχουν αρχίσει να ανησυχούν πραγματικά για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αρχίσει να παγιώνεται στην τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις. Πιθανή απώλεια της δεύτερης θέσης σε συνάρτηση με ένα ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει κατά πολύ το 10% είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρει τις συζητήσεις και τις αμφισβητήσεις εντός κόμματος.

Δείτε επίσης