Πολιτική

Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Κατηγορούν τον Κασσελάκη για τοξικότητα και διχασμό

«Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες» σημειώνουν μεταξύ άλλων

Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Κατηγορούν τον Κασσελάκη για τοξικότητα και διχασμό
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μετά το ξήλωμα του διευθυντή του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν παραίτηση αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τέσσερα μέλη του οργάνου που κάνουν λόγο για τοξικές καταστάσεις, προσωπικές κόντρες και στρατηγικές ήττας.

Πρόκειται για τους Λεωνίδα Δημητριάδη, Αντώνη Ελευθεριάδη, Θωμά Μπουρνάρη και Έφη Παπαλεξίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που περιλαμβάνει και άλλες αποχωρήσεις, αιτία ήταν η «τοξικότητα και ο διχασμός» που έφερε η στάση της ηγεσίας.

«Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

«Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων. Δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά ευελπιστούμε να είμαστε κομμάτι της λύσης» προσθέτουν δε.

Ολόκληρη η ανάρτηση

παραιτησεισ ΣΥΡΙΖΑ, Στεφανος Κασσελακης, παραιτηθηκαν 4 μελη της Κεντρικης επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε επίσης