Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εκπρόσωπος Τύπου και επίσημα η Βούλα Κεχαγιά

Σε νέα καθήκοντα η πρώην εκπρόσωπος Τύπου, ενώ ταυτόχρονα θα κατέβει υποψήφια ευρωβουλευτής

κεχαγιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναλαμβάνει η δημοσιογράφος και διευθύντρια της εφημερίδας «Αυγή», Βούλα Κεχαγιά.

Η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Δώρα Αυγέρη θα κατέλθει υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος όπως ανακοίνωσε η ίδια τις προηγούμενες μέρες, και παράλληλα θα επιτελεί καθήκοντα συμβούλου κοινωνικής διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο – ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι «στον νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας», και πρόσθεσε ότι «η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο», κατέληξε.

Ποια είναι η Βούλα Κεχαγιά

Ασχολείται με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ. Προηγουμένως εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια για τρία χρόνια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος».

Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο MEGA. Τελευταία είχε αναλάβει τη διεύθυνση της εφημερίδας «Αυγή» ενώ παρουσίαζε πολιτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό «Attica». Έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στην Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά

Δείτε επίσης