Πολιτισμός

Κόβει την ανάσα το trailer της ταινίας «Godzilla vs. Kong» (vid)

Στις 26 Μαρτίου η πρώτη blockbuster πρεμιέρα της χρονιάς

movie 111

Η Warner έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Godzilla vs. Kong» ανακοινώνοντας ότι το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου, ταυτόχρονα στο HBO Max και στις κινηματογραφικες αίθουσες.

«Θρύλοι συγκρούονται στο 'Godzilla vs. Kong' καθώς αυτοί οι μυθικοί αντίπαλοι συναντιούνται στην καταπληκτική μάχη αιώνων, με τη μοίρα του κόσμου να κρέμεται από μία κλωστή», αναφέρει η σύνοψη των Warner Bros. και Legendary. «Ο Kong και οι προστατευόμενοί του ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το πραγματικό σπίτι τους, και μαζί τους είναι η Jia, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι, με το οποίο έχει σχηματίσει έναν μοναδικό και δυνατό δεσμό. Αλλά αναπάντεχα βρίσκονται στο μονοπάτι ενός εξαγριωμένου Godzilla, προκαλώντας ένα μονοπάτι καταστροφής στην υφήλιο. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο τιτάνων -υποκινούμενη από αόρατες δυνάμεις- είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου που κρύβεται βαθιά στον πυρήνα της Γης», υπόσχεται η περίληψη της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Adam Wingard και πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgard (Big Little Lies), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Rebecca Hall (Christine), Brian Tyree Henry (Joker), Shun Oguri (Weathering with You), Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), Julian Dennison (Deadpool 2), with Kyle Chandler (Godzilla: King of the Monsters) και Demián Bichir (The Nun).

Το «Godzilla vs. Kong» θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 26 Μαρτίου 2021.


https://www.youtube.com/watch?v=odM92ap8_c0&feature=emb_logo

Δείτε επίσης