Πολιτισμός

«Έφυγε» ο μαέστρος Νίκος Δανίκας (pics)

Ήταν ο πατέρας του «Φανούρη» από τις Άγριες Μέλισσες

1

Βαρύ πένθος για τον Κωνσταντίνο Δανίκα, ο τηλεοπτικός Φανούρης από τη δραματική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Νίκος.

Ο Νίκος Δανίκας ήταν ένας από τους αγαπημένους μαέστρους της ελληνικής μουσικής σκηνής και είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του πενταγράμμου.

Μόλις η είδηση του θανάτου του Νίκου Δανίκα έγινε γνωστή, πολλοί έσπευσαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον αγαπημένο τους μαέστρο.

«Νίκο Δανίκα μου. Αγαπητέ μου. Φίλε μου. Μαέστρο μου. Συνεργάτη μου. Χρόνια πολλά με τον Γιώργο Μαρίνο. Τι να πρωτοθυμηθώ! ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ. Νίκο μου….» έγραψε ο Μεγακλής Βιντιάδης.


Το δικό της «αντίο» είπε και η τραγουδίστρια Πωλίνα. «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ…..καλό ταξίδι αγαπημένε μου τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα’ ναι πάντα στην καρδιά μου!!!» έγραψε η Πωλίνα στην ανάρτηση της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή.


Συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός του Κώστα Μακεδόνα στον αγαπημένο του μαέστρο Νίκο Δανίκα. «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες κι οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου» έγραψε ο Κώστας Μακεδόνας.

Δείτε επίσης