Πολιτισμός

Βιβλίο: Η λέσχη φόνων της Πέμπτης του Ρίτσαρντ Οζμάν

Ένα μπεστ σέλερ φαινόμενο, που μεταφράζεται σε 40 χώρες!

i lesxi fonon tis pemptis

Αν ψάχνεται ένα βιβλίο για το καλοκαίρι που θα σας προσφέρει ένα μυστήριο προς λύση και θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας μέχρι να βρείτε τον ένοχο, αυτό είναι το δίχως άλλο το βιβλίο «Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης» του Ρίτσαρντ Οσμάν που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Και μην ξεχνάτε, μην υποτιμάτε ποτέ τον απέναντι, γιατί μπορεί να κρύβει έναν άσο (ή πολλούς) στο μανίκι του!

Σε έναν γαλήνιο οικισμό ευγηρίας στη βρετανική ύπαιθρο, μια ετερόκλητη παρέα μαζεύεται κάθε Πέμπτη και ασχολείται με παλιούς φακέλους ανεξιχνίαστων φόνων. Όταν όμως μια άγρια δολοφονία συμβαίνει σε απόσταση αναπνοής, η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης έχει ν’ αντιμετωπίσει μια πραγματική υπόθεση. Όχι απλώς κιτρινισμένες, μουντζουρωμένες σελίδες γραφομηχανής μιας άλλης εποχής• μια αληθινή υπόθεση, ένα αληθινό πτώμα, και, κάπου στον έξω κόσμο, έναν αληθινό δολοφόνο.

Η Ελίζαμπεθ, η Τζόις, ο Ιμπραΐμ και ο Ρον μπορεί να κοντεύουν τα ογδόντα, αλλά ακόμη το λέει η καρδιά τους. Θα καταφέρει αυτή η ανορθόδοξη αλλά ευφυέστατη συμμορία να συλλάβει τον δολοφόνο προτού να είναι πολύ αργά.


Δείτε επίσης