Πολιτισμός

Full Moon Weekend: Γιώργος Κατσαρός και TEREZA στο Galini Wellness Spa & Resort

Μαγικές βραδιές στο Galini Wellness Spa & Resort 23-25 Ιουλίου με τον συνθέτη Γιώργο Κατσαρό και την TEREZA

katsaros_TEREZA

Η μαγεία του ολόγιομου φεγγαριού, η γλυκιά μελαγχολία των ήχων του σαξόφωνου, μία αισθαντική φωνή και η απόλυτη αρμονία των αισθήσεων δίνουν ραντεβού στα Καμένα Βούρλα και τους παραμυθένιους κήπους του «Galini Wellness Spa & Resort».

Ο Όμιλος Mitsis Hotels έχοντας από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του στόχο να προσφέρει άψογες υπηρεσίες φιλοξενίας και μοναδικές εμπειρίες, διοργανώνει, από τις 23 ως τις 25 Ιουλίου, «Full Moon Weekend».

Ένα χαλαρωτικό ταξίδι μακριά από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας και της πανδημίας, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο σπουδαίος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός, η Ελληνοαμερικανίδα performer TEREΖA και η… Πανσέληνος.

Σε απόσταση μόλις 150 χιλιομέτρων από την Αθήνα οι πελάτες αλλά και οι εξωτερικοί επισκέπτες του ξενοδοχείου θα απολαύσουν στο ιδανικό σκηνικό τρεις μοναδικές live παραστάσεις σε ένα τριήμερο μουσικό event που αναμένεται να συνεπάρει όσους έχουν την τύχη να το παρακολουθήσουν, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές και ξυπνώντας τις πιο γλυκιές αναμνήσεις τους.


Δείτε επίσης