Πολιτισμός

«Μάλιστα Κύριε» - Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα

Πέμπτη 22 Ιουλίου – Δημοτικό Θέατρο Σοφία Βέμπο – Ώρα 21:00 Τραγουδούν: Λένα Αλκαίου – Guest: Ελένη Ροδά

malista kyrie1

Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα, του οποίου τα τραγούδια έχουν εμπνεύσει και συντροφεύσει πλήθος κόσμου διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο» στις 21:00.

Το κοινό θα απολαύσει αγαπημένα τραγούδια ερμηνευμένα από την κλασσική σύγχρονη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου και guest η εμβληματική ερμηνεύτρια του Γιώργου Ζαμπέτα, Ελένη Ροδά.

Θυμίζουμε πως με σεβασμό στη δημόσια υγεία, η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε όλες οι πολιτιστικές δράσεις να διεξαχθούν σε συνθήκες Covid Free.

Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες και τα θεατρικά δρώμενα του καλοκαιριού, θα πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους ή να έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξάμηνου. Κατά την είσοδό τους στους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων, θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι ανήλικοι οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα μπορούν να προσέρχονται με δήλωση αρνητικού self test. Ο έλεγχος των πιστοποιητικών θα γίνεται με χρήση της ειδικής εφαρμογής.

Δείτε επίσης