Πολιτισμός

Γιώργος Κατσαρός – TEREZA: Σ' αυτόν τον δρόμο με Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα... Είναι η ζωή μια θάλασσα!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου τριημέρου της πανσελήνου, ο σπουδαίος σαξοφωνίστας και μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός μαζί με την performer TEREZA δίνουν ραντεβού για ακόμη ένα τριήμερο γεμάτο νότες κι αναβίωση του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού σ

κατσαρος τερεζα σημερα

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η μαγεία του φεγγαριού, η γλυκιά μελαγχολία των ήχων του σαξόφωνου, μία αισθαντική φωνή και η απόλυτη αρμονία των αισθήσεων δίνουν ραντεβού στα Καμένα Βούρλα και τους παραμυθένιους κήπους του «Galini Wellness Spa & Resort».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου τριημέρου της πανσελήνου, ο σπουδαίος μαέστρος Γιώργος Κατσαρός και η Ελληνοαμερικανίδα perfomer TEREZA υπόσχονται για ακόμη μία φορά να σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις υπό τη συνοδεία των μελωδιών που θα προκύπτουν από το μοναδικό σαξόφωνο του Κερκυραίου μουσικοσυνθέτη και την αισθαντική φωνή της έμπειρης τραγουδίστριας.

Η περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις του μαέστρου και της performer, οι οποίες -ομολογουμένως- μας είχαν λείψει δεόντως. Αυτό ήταν εμφανές και από την κοσμοσυρροή. Πολλοί επισκέπτες έδωσαν το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού καλοκαιριού κι όπως φαίνεται, πολλοί είναι εκείνοι που εξίσου θα δώσουν το παρόν και το τριημέρο αυτό. Να σημειωθεί δε πως πολλές είναι οι κρατήσεις από τις γειτονικές περιοχές, προκειμένου να βρεθούν στον κόσμο του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού.


Δείτε επίσης