Πολιτισμός

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Το ΔΣ κάνει απολογισμό των πεπραγμένων ενός χρόνου

O απολογισμός του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

ekk

«Ένας χρόνος κι ένας μήνας…» το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κάνει απολογισμό των πεπραγμένων των τελευταίων μηνών.

«Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου κι ενός μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κάνει έναν απολογισμό πεπραγμένων διαπιστώνοντας ότι η επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων, που δοκίμαζαν τη σχέση του ΕΚΚ με την κινηματογραφική κοινότητα, δικαιολογεί τη σημερινή ικανοποίησή μας και την αισιοδοξία μας για την επόμενη μέρα του Οργανισμού» δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Μάρκος Χολέβας κατά τη Συνέντευξη Τύπου του ΕΚΚ.

Παραβρέθηκαν σε αυτή η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Ελένη Χανδρινού, τα μέλη του Δ.Σ Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, Μαρία Καλλιμάνη και η νέα Γενική Διευθύντρια Αθηνά Καρτάλου-Αντούκου, η οποια δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά ευτυχής που εντάσσομαι στο δυναμικό του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ακριβώς αυτή την περίοδο. Η στιγμή είναι ώριμη το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου να οδηγηθεί σε μία ουσιαστική εσωτερική αναδιοργάνωση που με τη στήριξη καινοτόμων πρωτοβουλιών θα καταστήσει τον θεσμό πιο λειτουργικό και χρήσιμο για τους ανθρώπους του ελληνικού κινηματογράφου. Και βεβαίως θα οδηγήσει το ελληνικό σινεμά σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό».

Τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις του ΔΣ του ΕΚΚ


Δείτε επίσης