Πολιτισμός

«Γάμος αλά ελληνικά No 3»: Στη Ραφήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Η Νία Βαρντάλος και το τηλεοπτικό συνεργείο έχουν επιλέξει τα σημεία στη Ραφήνα όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα

«Γάμος αλά ελληνικά No 3»: Στη Ραφήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τι γυρεύει μια παμπάλαιη φορτηγίδα - τουλάχιστον 60 ή 70 ετών - στο λιμάνι της Ραφήνας; Ένα πλοίο διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, έδεσε το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο φωτογραφικός φακός του iRafina.gr, ήταν εκεί και κατέγραψε την στιγμή που έδενε στην προβλήτα με την βοήθεια ρυμουλκού.

Πρόκειται για την "απόβαση" από μια παλιά φορτηγίδα ενός επίσης παλαιού μικρού μεταπολεμικού φορτηγού, που θα χρησιμοποιηθούν στα γυρίσματα της νέας χιουμοριστικής ταινίας "Γάμος αλά ελληνικά Νο 3". Η ταινία θα ολοκληρώσει την τριλογία της Νία Βαρντάλος, καθώς όλα δείχνουν πως θα υπάρξει επιστροφή στις ρίζες της "θρυλικής" οικογένειας τους αξέχαστου Γκας Πορτοκάλος, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένη.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας "Γάμος αλά ελληνικά Νο1", που "ταξίδεψε" με επιτυχία σε όλο τον κόσμο, είχαμε τη δεύτερη ταινία "Γάμος αλά ελληνικά Νο 2", που έδωσε κι αυτή με σπαρταριστό τρόπο την πλήρη εικόνα της ζωής των Ελληνοαμερικανών πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τώρα ήρθε τώρα για την τρίτη ταινία της σειράς "Γάμος αλά ελληνικά Νο 3" τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν και στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται, ότι η τρίτη ταινία για το «Γάμος αλά ελληνικά», ανακοινώθηκε πέρυσι, όταν η Νία Βαρντάλος ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram, σχετικά με το πολυαναμενόμενο σίκουελ των ταινιών της, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για πάνω από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα με το όνομα My Big Fat Greek Wedding 3», είπε στο βίντεο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι έχει καλεστεί όλο το καστ των προηγούμενων φιλμ.


Δείτε επίσης