Πολιτισμός

Συναυλία αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - 3 χρόνια από το θάνατό του

Μαζί του οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Θοδωρής Μαραντίνης, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Πορτοκάλογλου και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες

Συναυλία αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - 3 χρόνια από το θάνατό του
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμιά αφορμή για μια συναυλία γιορτή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η αφορμή παρόλα αυτά είναι τα 3 χρόνια από τον θάνατο του, αλλά και η επιθυμία συναδέλφων - φίλων του να βρεθούν επί σκηνής και να τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριο του.

Συμμετέχουν οι: Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελισσάβετ Καρατζόλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Θοδωρής Μαραντίνης, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάνος Μουζουράκης, Δήμητρα Παπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλλα Πάχου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Steve Tesser, Διονύσης Τσακνής.

Δείτε επίσης