Πολιτισμός

Mία κωμόπολη στη Χαλκιδική «κρατάει» τη φλόγα του γκράφιτι αναμμένη

Δεκάδες ήταν οι συμμετέχοντες στο 3ο Φεστιβάλ Γκράφιτι «Outta City Graffiti Fest 2022» που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Αυγούστου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Mία κωμόπολη στη Χαλκιδική «κρατάει» τη φλόγα του γκράφιτι αναμμένη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τεράστια ήταν η συμμετοχή στο 3ο Φεστιβάλ Γκράφιτι που διεξήχθη χθες, Κυριακή στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής για τα ελληνικά δεδομένα σύμφωνα με τον διοργανωτή και μάνατζερ Νίκο Ελμαΐδη.

«Στα χρονικά του γκράφιτι στην Ελλάδα, με βάση τους αριθμούς είναι το μεγαλύτερο που έχει φιλοξενήσει ταυτόχρονα τόσους πολλούς artists στη χώρα. Κανένα άλλο δεν ξεπερνούσε μέχρι στιγμής τους 50 καλλιτέχνες, όπου βρίσκονταν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και δημιουργούσαν».

Ο κ. Ελμαΐδης μαζί με την ομάδα 83crew υποδέχθηκαν τους καλλιτέχνες λίγο μετά τις 10:00 π.μ. και στη συνέχεια, έχοντας σπρέι στα χέρια τους, ξεκίνησαν να δημιουργούν επάνω σ’ έναν τεράστιο τοίχο. Artists από Αλεξανδρούπολη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Δράμα, Καβάλα, Βέροια, Ευρώπη και Βαλκάνια ταξίδεψαν μέχρι τα Νέα Μουδανιά για να ζήσουν την εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο GRTimes.gr

Δείτε επίσης