Πολιτισμός

Τι συμβαίνει τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;

Χορός, έκθεση φωτογραφίας, αθλητικές διοργανώσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στο ΚΠΙΣΝ

Τι συμβαίνει τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Ένα αξέχαστο χορευτικό τριήμερο με tango, swing και disco ρυθμούς, hip hop ρίμες στα Πανοραμικά Σκαλιά, εντυπωσιακά φωτογραφικά έργα στον δημόσιο χώρο, μπασκετικοί πανηγυρισμοί, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, δημιουργικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες για κάθε ηλικία. Και όλα αυτά, με ελεύθερη είσοδο!

Ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου στην Αθήνα και το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται.

Εκδηλώσεις

SNFCC Green Weekend | Η κλιματική αλλαγή και εγώ

Το πρώτο SNFCC Green Weekend, ένα διήμερο αφιερωμένο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έρχεται στις 24 και 25/09. Το πρόγραμμα των δύο ημερών περιλαμβάνει μία κεντρική ομιλία, πάνελ συζήτησης, εκπαιδευτικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, προβολές ταινιών, αλλά και την ευρύτερη πληροφόρηση των επισκεπτών μέσω ενημερωτικών περιπτέρων Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και φορέων.

Music Escapades | Taki Tsan & Phyrosun

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής, οι Taki Tsan & Phyrosun έρχονται την Παρασκευή 09/09 στα Πανοραμικά Σκαλιά για ένα live με καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια αλλά και παλαιότερο υλικό που περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικότερα anthems του ελληνικού rap. Πίσω από τα decks της σκηνής, o ακούραστος beatmaker Rsn.

Social Ballroom Festival

Tο πιο αγαπημένο αθηναϊκό χορευτικό φεστιβάλ, επιστρέφει στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ στις 16, 17 και 18/09 και υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο με tango, swing και disco ρυθμούς.

Δείτε το πρόγραμμα του τριημέρου

Το ΚΠΙΣΝ σε ρυθμούς Eurobasket!

Έως τις 18/09, απολαμβάνουμε τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ σε γιγαντοοθόνη στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ. Οι αγώνες προβάλλονται σε αναμετάδοση από τα κανάλια της ΕΡΤ.

Disney+ Day

Το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί μία σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων της Disney+ με αφορμή την Disney+ Day. Σας περιμένουμε!

Disney+ Day Live In Concert
Disney+ | Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο
Disney+ | Πινόκιο
Disney+ | Installation με φουσκωτές κατασκευές

Breakdance Workshop με τον B-Boy Junior

Ένα μοναδικό breakdance workshop με τον B-Boy Junior που απευθύνεται και σε ΑμεΑ διοργανώνεται στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, το Σάββατο 10/09 στις 18.00, στο πλαίσιο του Red Bull BC One, του μεγαλύτερου breakdance διαγωνισμού στον κόσμο που επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στην Ελλάδα.

Έκθεση Φωτογράφων του πρακτορείου Reuters: «Φύση και Περιβάλλον»
Σε συνεργασία με το Athens Photo World

Έργα με θέμα «Φύση και Περιβάλλον», όπως αποτυπώθηκαν μέσα από τη ματιά του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη και τριάντα τριών ακόμη φωτογράφων του πρακτορείου Reuters, παρουσιάζονται στην Περίμετρο του ΚΠΙΣΝ έως τις 30/09.

Ημιμαραθώνιος Καλλιθέας 2022
Σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας

Φοράμε τα αθλητικά μας και τρέχουμε στον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας, την Κυριακή 18/09!

Self-guided tours

Ανακαλύψτε το ΚΠΙΣΝ και τα μυστικά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος μέσα από μία βόλτα στα σημεία που δεν πρέπει να χάσετε, με τους νέους χάρτες self-guided tours.

Πρώτη βόλτα
Βόλτα με την παρέα
Οικογενειακή βόλτα
Βόλτα για δύο

Σακίδια για οικογένειες

Η μεγάλη εξερεύνηση ξεκινά από τις Υποδοχές του ΚΠΙΣΝ! Ανακαλύψτε όλοι μαζί το Κέντρο Πολιτισμού και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσα από δύο θεματικά σακίδια γεμάτα δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια.

Το Σακίδιο των Περιηγητών και το Σακίδιο των Ερευνητών

Δείτε επίσης