Πολιτισμός

Αντρέα Μποτσέλι: Στην Αθήνα ξανά ο καλλιτέχνης – μύθος – Τον Ιούλιο του 2023 για μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

«Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Μποτσέλι», έχει πει για τη φωνή του η Celine Dion

Σε μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ θα απολαύσει το αθηναϊκό κοινό τον Αντρέα Μποτσέλι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια μοναδική ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο, προσφέρει ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα με τη συναυλία που θα δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, επιστρέφει στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου 2023 για να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη συναυλία του στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα!

Παγκόσμια αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συνεισφέρει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Οικουμενικό είδωλο ο Αντρέα Μποτσέλι, έχει στο ενεργητικό του πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη». Έτσι, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε μας.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης