Πολιτισμός

«Ντον Τζοβάννι»: Μία επιπλέον παράσταση για το αριστούργημα του Μότσαρτ - Πρεμιέρα της όπερας σήμερα στην Εθνική Λυρική

Πότε θα πραγματοποιηθεί και πού μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια

Πρεμιέρα σήμερα στην Εθνική Λυρική Σκηνή για την όπερα «Ντον Τζοβάννι»:
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις πέντε πρώτες παραστάσεις της όπερας «Ντον Τζοβάννι». Η Εθνική Λυρική Σκηνή από την πλευρά της ανακοινώνει μία επιπλέον παράσταση, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στις 18.30.

Η πρεμιέρα του αριστουργήματος του Μότσαρτ σε μουσική διεύθυνση Οντρέι Όλος και σκηνοθεσία Τζων Φούλτζεϊμς γίνεται σήμερα, 21 Οκτωβρίου, και το οριστικό πρόγραμμα των παραστάσεων διαμορφώνεται ως εξής: 21, 23, 25, 27, 29 και 30 Οκτωβρίου 2022.

Ο «Ντον Τζοβάννι» είναι μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με την Όπερα του Γκαίτεμποργκ και τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, η οποία υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.org] για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στον ρόλο του τίτλου ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης και μαζί του οι υψίφωνοι Τσέλια Κοστέα (Ντόννα Ελβίρα), Μυρσίνη Μαργαρίτη (Ντόννα Άννα), Μιράντα Μακρυνιώτη (Tσερλίνα), ο τενόρος Βασίλης Καβάγιας (Ντον Οττάβιο), ο βαθύφωνος Πέτρος Μαγουλάς (Διοικητής),o μπασοβαρύτονος Γιάννης Γιαννίσης (Λεπορέλλο) και ο βαρύτονος Νίκος Κοτενίδης (Μαζέττο).

Η προπώληση των εισιτηρίων για την επιπλέον παράσταση ξεκινά σήμερα, στις 9.00 το πρωί, στην ticketservices.gr και στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (2130885700, καθημερινά 9.00-21.00).

Δείτε επίσης