Πολιτισμός

Η Αμάντα Γεωργιάδη έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία

Δείτε πού και πότε θα γίνει η συναυλία της 25χρονης Ελληνο - νορβηγής τραγουδίστριας

Η Αμάντα Γεωργιάδη που μας εκπροσώπησε στη Eurovision έρχεται Αθήνα για συναυλία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Αμάντα Γεωργιάδη Τένφιορντ, έρχεται στην Αθήνα και θα εμφανιστεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στο Piraeus Club Academy για μια μοναδική συναυλία.

Η 25χρονη Ελληνο - νορβηγή τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, αποσπώντας την όγδοη, την καλύτερη των τελευταίων 10 ετών.

Τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την αυτοπεποίθηση με την οποία δημιουργεί εθιστικά ποπ κομμάτια και τη σεμνότητά της, με την οποία προσδίδει σε κάθε τραγούδι της μια βαθιά ανθρώπινη διάσταση.

Τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από έντυπα όπως το The FADER και το NME, ενώ έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες του Spotify & Apple Music. Το κομμάτι της «Troubled Water» ακούγεται στη σειρά Spinning Out του Netflix.

Η μαγευτική φωνή της και η δυναμική σκηνική παρουσία της, της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ όπως το Reeperbahn, The Great Escape και Eurosonic, αλλά και σε αρκετές περιοδείες σε όλη τη Νορβηγία.

Στις 21 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε ο δίσκος της «In Hindsight» που περιλαμβάνει και το νέο της single το οποίο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας NMF Greece στο Spotify. Πρόκειται για το κομμάτι ΑΜΑΝ, την συνεργασία της με την Ελληνο-Αμερικανίδα Evangelia.

Δείτε επίσης