Πολιτισμός

ΚΠΙΣΝ: Απολαύστε μια ανοιξιάτικη βόλτα πάνω σε δύο ρόδες!

Ανακαλύψτε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ένα ποδήλατο από το νέο σταθμό ενοικίασης

ΚΠΙΣΝ: Απολαύστε μια ανοιξιάτικη βόλτα πάνω σε δύο ρόδες!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μπορεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ατελείωτο περπάτημα, ωστόσο στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν πολλές διαδρομές για ποδηλατικές εξορμήσεις.

Απολαύστε μια ανοιξιάτικη βόλτα πάνω σε δύο ρόδες και ανακαλύψτε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ!

Πώς νοικιάζω ένα ποδήλατο στο ΚΠΙΣΝ;

Στο ΚΠΙΣΝ διατίθενται ποδήλατα πόλης για ενήλικες και παιδιά, τα οποία βρίσκονται στον νέο σταθμό ενοικίασης στο Parking του ΚΠΙΣΝ. Η ενοικίαση ποδηλάτου πραγματοποιείται πλέον μόνο από το κεντρικό ταμείο του Parking με το εξής ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή, 10.00-20.00 για τους μήνες Νοέμβριο έως Μάρτιο και 10.00-22.00 για τους μήνες Απρίλιο έως Οκτώβριο.

Το ΚΠΙΣΝ παρέχει δέστρες ποδηλάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες/επισκέπτριες, φέρνοντας μαζί τους την αλυσίδα ποδηλάτου τους.


Σταθμοί Ελέγχου και Ρυθμίσεων Ποδηλάτου
Στο ΚΠΙΣΝ λειτουργούν 4 σταθμοί ελέγχου και σέρβις ποδηλάτων με τον βασικό εξοπλισμό και τα απαραίτητα εργαλεία ελέγχου και επισκευής ποδηλάτων, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς εύκολα και δωρεάν.

Δύο από τους σταθμούς αυτούς βρίσκονται δίπλα στο Κέντρο Επισκεπτών και δύο στον χώρο του Parking.

Δείτε επίσης