Πολιτισμός

NMDF Convention & World Of Dance Greece: Η μεγαλύτερη γιορτή χορού έρχεται στο ΟΑΚΑ

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2023

NMDF Convention & World Of Dance Greece
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η μεγαλύτερη γιορτή χορού έρχεται στο ΟΑΚΑ. Τέσσερις ημέρες γεμάτες χορό, 14 superstar χορογράφοι, 28 masterclasses και παραπάνω από 34 ώρες χορού.

Το NMDF Convention είναι μια τετραήμερη γιορτή χορού όπου κορυφαίοι χορογράφοι από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη (Jojo Gomez, Aliya Janell, Brian Friedman, Yanis Marshall, Jade Chynoweth, Delaney Glazer), με εκατομμύρια followers και χρόνια εμπειρίας, έρχονται στην Αθήνα και διδάσκουν ζωντανά εκατοντάδες χορευτές που έχουν συρρεύσει από όλο τον κόσμο, στα πιο σύγχρονα είδη χορού, όπως hip hop, heels, contemporary, commercial και jazz.

Φέτος, με σύνθημα DARE - DREAM - DANCE και μετά την πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή του το 2022, το NMDF Convention επιστρέφει στο φυσικό του χώρο, στο ΟΑΚΑ από τις 30 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου 2023, πιο δυναμικό από κάθε άλλη φορά με 4 ημέρες χορού, με περισσότερους από 14 χορογράφους και 35 ώρες μαθημάτων!

Φέτος θα διδάξουν οι: Jojo Gomez, Aliya Janell, Jake Kodish, Misha Gabriel, Todd Williamson, Nick DeMoura, Bam Martin, Robert Green, Beaulexx, Melissa Barlow, Kyla Fajardo, Jerky Jessy, Haley Messick, Roman Varava

Την τελευταία ημέρα του NMDF Convention, στις 2 Απριλίου, διεξάγεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το World of Dance Greece. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και πιο prestigious διαγωνισμό χορού σε όλο τον κόσμο, με έδρα στις ΗΠΑ και με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

Μέσα από δεκάδες συμμετοχές ομάδων, επιλέγονται από κάθε χώρα 3 νικητές -σε ξεχωριστές κατηγορίες- οι οποίοι στη συνέχεια, καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο World Of Dance Championship Week στο Λος Άντζελες.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, ακολουθήστε το NMDF Convention και το World of Dance Greece στα social media και κατευθυνθείτε στα official websites:

Websites: nmdfconvention.com και worldofdancegreece.com

Instagram: @nmdfconvention και @worldofdancegreece

YouTube: @nmdfconvention

TAGS

Δείτε επίσης