Social

Νοτιοκορεάτες επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν το «ελιξίριο της νεότητας»

Ο επικεφαλής επιστήμονας της μελέτης, δήλωσε ότι το να βλέπεις το αναζωογονημένο δέρμα στο εργαστήριο ήταν κάτι το «εξωπραγματικό» και πρόσθεσε ότι η νέα αυτή τεχνική που ανακαλύφθηκε, «ισχύει όχι μόνο για το ανθρώπινο δέρμα αλλά και για ολόκληρο το σώμα

Νοτιοκορεάτες επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν το «ελιξίριο της νεότητας»

Ερευνητές ανέπτυξαν μια αναζωογονητική γονιδιακή θεραπεία για το ανθρώπινο δέρμα, η οποία έχει τη δυνατότητα να κάνει τη «γήρανση ένα αναστρέψιμο φαινόμενο». Πίσω από αυτήν την εκπληκτική ανακάλυψη βρίσκεται ο καθηγητής Κουάν Χουν Τσο.

Επιστήμονες στο Κορεατικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας (KAIST) ανακάλυψαν λοιπόν έναν τρόπο να κάνουν τα δερματικά κύτταρα «να γίνονται νεότερα». Ισχυρίζονται παράλληλα ότι η τεχνική τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «αντιστροφή της διαδικασίας γήρανσης και πρόληψης ασθενειών που σχετίζονται με τη γήρανση καθώς και την παράταση της διάρκειας ζωής».

Μιλώντας στο RT ως επικεφαλής επιστήμονας της μελέτης, ο Δρ Τσο δήλωσε ότι το να βλέπεις το αναζωογονημένο δέρμα στο εργαστήριο ήταν κάτι το «εξωπραγματικό» και πρόσθεσε ότι η νέα αυτή τεχνική που ανακαλύφθηκε, «ισχύει όχι μόνο για το ανθρώπινο δέρμα αλλά και για ολόκληρο το σώμα μας.»


Δείτε επίσης