Social

Ο Έντουαρτ του GNTM προσφέρει τα έσοδα του από συνεργασίες στα social media στην Ουκρανία

Μία υπέροχη κίνηση από το γνωστό μοντέλο

Ο Έντουαρτ του GNTM προσφέρει τα έσοδα του από συνεργασίες στα social media στην Ουκρανία
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Το αγαπημένο μοντέλο του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος κατάγεται και από την Ουκρανία, προέβη σε μία ανακοίνωση υποστήριξης της πατρίδας του.

Ο Έντουάρτ μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, ότι ο λιγότερο που μπορεί να κάνει, είναι να διαθέσει όλα τα έσοδα από τις συνεργασίες του στα social media για τον Μάρτιο, σε ανθρώπους, που χρειάζονται βοήθεια στην Ουκρανία.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο» ανέφερε, μέσω ενός κειμένου, ο Έντουαρντ Στεργίου στην ανάρτησή του.

Πηγή: οπ

Δείτε επίσης στο vradini.gr:

ο

Δείτε επίσης