Social

Σοφία Λεοντίτση: Αποκάλυψε μέσω Instagram πως είναι και πάλι έγκυος

Το παρασκήνιο και η κόντρα με τον πρώην της

Σοφία Λεοντίτση: Αποκάλυψε μέσω Instagram πως είναι και πάλι έγκυος
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Σοφία Λεοντίτση ανακοίνωσε πώς περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη.

Η Σοφία Λεοντίτση περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μια από τις αναρτήσεις της στο instagram.

Να θυμίσουμε πως μερικές ώρες πριν η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της μέσα από το instagram, αποκαλύπτοντας την κόντρα τους, αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους.

«Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση η οποία με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Σόφια Λεοντίτση: Η αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφό της

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη προέβη σε μία απρόσμενη αποκάλυψη. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι ο πρώην σύζυγός της επικοινώνησε με τον Τόλη Χριστοφοράκη, μέσω μηνυμάτων, για να του πει, ότι εκείνη έχει εμμονές μαζί του.

Η ίδια έγραψε στα Instagram Stories της: «Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ επιτέλους να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!! Η αφορμή ήταν πως αντέδρασα ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που του έγινε για τα γενέθλια του παιδιού του και αρνήθηκε να έρθει… Στην κακοποιητική συμπεριφορά δυο δρόμους έχεις. Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν δικό σας! Κι αυτό το Story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου».

Δείτε επίσης