Social

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Κι εσύ είσαι πάντα εδώ»

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο γιόρτασε η Άντζελα Γκερέκου, έχοντας όμως στο πλευρό της την αγαπημένη της οικογένεια.

Μία συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα ήταν η χθεσινή για την ηθοποιό Άντζελα Γκερέκου και πρόεδρο του ΕΟΤ. Τα γενέθλιά της 8 μήνες μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως είναι φυσικό δεν είχαν την χαρμόσυνη διάθεση των προηγούμενων χρόνων.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Άλλη μια γενέθλια μέρα με αγαπημένους ανθρώπους! Με τις ευχές και την αγάπη σας γεμίσατε και ομορφύνατε τη μέρα μου! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Με την αγάπη προχωράμε… Κι εσύ είσαι πάντα εδώ».


Στις φωτογραφίες φαίνεται εκτός των άλλων η μαμά της Μαρία, η κόρη της Μαρία και δύο συγγενικά της πρόσωπα. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο αγαπημένος της αδελφός της Αλέξανδρος, ο οποίος βρισκόταν στην Κέρκυρα, αλλά φυσικά της ευχήθηκε τηλεφωνικά.

Τις επόμενες ημέρες η Άντζελα Γκερέκου θα ταξιδέψει στην Κύπρο όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς στο Mega. Η σειρά πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ήδη αναζητά νέους ηθοποιούς που θα συμπληρώσουν το καστ. Η Άντζελα Γκερέκου ωστόσο θα είναι από τις ηθοποιούς οι οποίες θα συνεχίσουν στην σειρά.

Ανακοίνωση κάστιγκ για τη

PHOTO GALLERY

Ανακοίνωση κάστιγκ για τη

Δείτε επίσης