Social

Κώστας Αντετοκούνμπο – Ντέμη Φιλιππάκου: Η επέτειος της σχέσης τους, το μονόπετρο και τα σχέδια γάμου

Δύο χρόνια σχέσης, συμπλήρωσαν πρόσφατα, ο μπασκετμπολίστας Κώστας Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου.

Κώστας Αντετοκούνμπο – Ντέμη Φιλιππάκου: Η επέτειος της σχέσης τους, το μονόπετρο και τα σχέδια γάμου
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να γιορτάσουν τον έρωτά τους σε κάποιο ακριβό εστιατόριο, το ζευγάρι – σύμφωνα με τη Real Life - προτίμησε να δειπνήσει στη φύση κάνοντας ένα πικ νικ, εκτός Ελλάδος

Στη Γαλλία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την Βιλερμπάν, γιόρτασε τον έρωτά του με τη σύντροφό του. Ο 23χρονος Κώστας είναι ο τρίτος από τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα μάθουμε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική του ζωή.


Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι έχει ήδη συζητήσει το να γίνουν γονείς, αποκτώντας σύντομα τη δική τους οικογένεια. Κάτι που δεν ήρθε ξαφνικά, αφού εδώ και λίγους μήνες, ένα όμορφο μονόπετρο κοσμεί το χέρι της Ντέμης.

Όσο για το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Αντετοκούνμπο, η Ντέμη, είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια ενώ φαίνεται πως έχει όλα αυτά που αναζητούσε ο καλός της, πάνω σε μια γυναίκα.

Πάντως απ’ ότι φαίνεται τόσο ο Κώστας όσο και ο αδερφός του Γιάννης έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε κορίτσια που προσέχουν το κορμί τους και αθλούνται, αφού και η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι πρώην αθλήτρια βόλεϋ.

Δείτε επίσης