Social

Λία Τσουζντάν: «Και πώς να πιστέψω στον Θεό εγώ όταν το σπίτι μου έγινε κόλαση;» - Η φωτογραφία της από το πατρικό της στην Ουκρανία

Η Λία Τσουζντάν, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM, τον τελευταίο καιρό διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, με τις εξελίξεις από την πατρίδα της, Ουκρανία.

Λία Τσουζντάν: «Και πώς να πιστέψω στον Θεό εγώ όταν το σπίτι μου έγινε κόλαση;» - Η φωτογραφία της από το πατρικό της στην Ουκρανία
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται και καθημερινά η χώρα μετρά σοβαρές απώλειες. Ανάμεσα στις περιουσίες που κινδυνεύουν, είναι και το πατρικό της Λία Τσουζντάν.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία, μέσα από Instagram Stories, στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου φαίνονται οι φλόγες έχουν τυλίξει στην κυριολεξία τα σπίτια στη γειτονιά της οικογένειάς της, στο Χάρκοβο.

«Και πώς να πιστέψω στον Θεό εγώ όταν το σπίτι μου έγινε κόλαση;» έγραψε στην ανάρτηση, η Λία Τσουζντάν.

Το γνωστό μοντέλο κάνει αρκετά συχνά δημοσιεύσεις με σχετικό περιεχόμενο. Την προηγούμενη φορά μάλιστα, είχε αναρτήσει ένα story, μέσα από το οποίο έψαχνε γονείς που ήθελαν να υιοθετήσουν 2 μωρά, επειδή οι γονείς τους σκοτώθηκαν, μετά τη ρωσική εισβολή.

Πόλεμος στην Ουκρανία

«Στο συγκεκριμένο story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς μου μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει», είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Σε συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», είχε πει: «Είναι πολύ δύσκολα. Φοβάμαι και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη μου η οικογένεια μένει στο Χάρκοβο, εκεί όπου γίνονται κινήσεις τα τελευταία 8 χρόνια. Έχω μία γιαγιά που μένει μόνη της και δεν ξέρουμε καν τι κάνει. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο να κάθεσαι κοντά σε παράθυρα. Βάζουν ακόμα και σελοτέιπ για να μην τους έρθουν στο πρόσωπο τα τζάμια. Υπάρχει καταφύγιο στην πολυκατοικία, αλλά δεν είναι προσαρμοσμένο».

Δείτε επίσης