Social

Ιωάννα Παλιοσπύρου για ξύλο στα MVMA: «Έτρεχα να ηρεμήσω την Παπαρίζου, είχε αγχωθεί πολύ»

Όσα δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον καυγά μεταξύ των trapers που είδε μπροστά στα μάτια της

Ιωάννα Παλιοσπύρου για ξύλο στα MVMA: «Έτρεχα να ηρεμήσω την Παπαρίζου, είχε αγχωθεί πολύ»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή για να δώσει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, ξέσπασε ο άγριος καυγάς μεταξύ των δυο τράπερ που σήκωσε την διοργάνωση στον αέρα.

Τελικά, η βράβευση δεν έγινε αλλά η Ιωάννα, η οποία είχε κάνει μια λαμπερή εμφάνιση με χρυσό φόρεμα, βρήκε την ψυχραιμία να μιλήσει στον κόσμο διατηρώντας την ψυχραμία της δίνοντας ένα μήνυμα κατά τη βίας αλλά και κατά του body shaming.



Mιλώντας στις κάμερες μετά τα βραβεία, είπε ότι προσπάθησε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της.


"Όχι βία, όχι βία. Εδώ είναι γιορτή" φώναζε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη σκηνή, τη στιγμή του άγριου καβγά.

"Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται. Πάγωσα λίγο, προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη" ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


"Προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο. Είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας και πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, δεν αγχώθηκα. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη" πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε επίσης