Social

Έγινε viral στο TikTok καταγράφοντας την περίεργη ζωή της μέσα στο αυτοκίνητό της

Η Νικίτα Κραμπ πήρε την απόφαση να κάνει σπίτι της το Honda Civic της εξαιτίας της στεγαστικής κρίσης

Έγινε viral στο TikTok καταγράφοντας την περίεργη ζωή της μέσα στο αυτοκίνητό της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια Αμερικανίδα από τη Βόρεια Καρολίνα έγινε viral, όταν αποφάσισε να κάνει σπίτι της τους τέσσερις τροχούς της και να κινηματογραφεί τακτικά τις ξεχωριστές στιγμές της ημέρας της.

Η Νικίτα Κραμπ «έβγαλε» τη ζωή της στο TikTok, αφού πρώτα επέλεξε να μείνει άστεγη, όταν είδε ότι δεν κατάφερνε να πληρώσει στην ώρα του το νοίκι της και να τραφεί σωστά παρότι δούλευε δύο δουλειές.

Σε μια προσπάθεια να σταματήσει να χάνει όλες τις σημαντικές στιγμές με τους φίλους της, που δεν έβλεπε προκειμένου να κάνει οικονομία, η Νίκίτα αποφάσισε να κόψει τον μεγαλύτερο λογαριασμό της, δηλαδή το ενοίκιο της.

Και κάπως έτσι μετακόμισε στο Honda Civic της τον Οκτώβριο του 2019 ταξιδεύοντας έκτοτε σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής. Η επιτυχία της μάλιστα στο TikTok μετέτρεψε την ενασχόληση της σε μόνιμη επαγγελματική της απασχόληση, καθώς η κινηματογράφηση των τρόπων που έχει βρει για να διευκολύνει τη ζωή της, να μαγειρεύει πιο εύκολα και να κάνει μπάνιο πιο συχνά, δεν της αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Μάλιστα, η ίδια προτείνει σε όσους συμπατριώτες της ζουν σήμερα δύσκολα, εξαιτίας των υψηλών ενεργειακών τιμών που έχουν φτάσει τον πληθωρισμό στο κόκκινο, να ακολουθήσουν τάχιστα και χωρίς δεύτερες σκέψεις το παράδειγμά της.

undefined

Έγινε viral στο TikTok καταγράφοντας την περίεργη ζωή της μέσα στο αυτοκίνητό της

Δείτε επίσης