Social

Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk» – «Φούσκωνε» τους μύες του με ενέσεις λαδιού

Ο bodybuilder πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του

Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk» – «Φούσκωνε» τους μύες του με ενέσεις λαδιού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Valdir Segato, γνωστός ως «Βραζιλιάνος Hulk», φέρεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από δύσπνοια που παρουσίασε στις 26 Ιουλίου, στα 55α γενέθλιά του.

Είχε δηλώσει προηγουμένως ότι χρησιμοποίησε ενέσεις συνθόλης για να αποκτήσει την τεράστια σωματική του διάπλαση παρά τους κινδύνους από τη χρήση της.

Η συνθόλη είναι στην πραγματικότητα ένα έλαιο, το οποίο αποτελείται από 85% λάδι, 7,5% λιδοκαΐνη και 7,5% αλκοόλη.

Ο γείτονάς του στην πόλη Ribeirão Preto του Σάο Πάολο, ο 31χρονος Moisés da Conceição, είπε στα τοπικά Μέσα ότι ήταν γύρω στις 6 το πρωί, περίπου όταν ήρθε σέρνοντας στο σπίτι του.

«Μετά χτύπησε το παράθυρο της μητέρας μου, ξύπνησε και είπε «βοήθα με, βοήθα με γιατί πεθαίνω».

Η οικογένεια του Moisés βοήθησε τον Valdir και στο παρελθόν όταν είχε αρρωστήσει με παρόμοια συμπτώματα με εκείνα που τελικά του κόστισαν τη ζωή. Η τελευταία φορά που χρειάστηκε βοήθεια ήταν πριν από τέσσερις μήνες.

Ήταν ένας πολύ απομονωμένος άνθρωπος, με τον τρόπο του, ένας πολύ καλός άνθρωπος, δεν έβλαψε κανέναν, συνέχισε να λέει ο γείτονάς του.

«Το μόνο κακό που έκανε ήταν στον εαυτό του, χρησιμοποιώντας αυτά τα πράγματα στο σώμα του, βάζοντας αυτό το έλαιο, τη συνθόλη, στο σώμα του, το οποίο κατέληξε να τον βλάψει θανάσιμα».

Δείτε επίσης