Social

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έξαλλη η λατίνα σταρ με τη διαρροή βίντεο από την τελετή του γάμου τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι... επέλεξε την Ιταλία για τον τελικό προορισμό των διακοπών τους

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Έξαλλη η λατίνα σταρ με τη διαρροή βίντεο από την τελετή του γάμου τους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Το λαμπερό ζευγάρι επέστρεψε στη βάση του στις ΗΠΑ τη Δευτέρα, μετά από ένα έντονο καλοκαίρι…

Πρώτα ταξίδεψαν στη Γαλλία για να απολαύσουν τον πρώτο τους γάμο, αλλά και να γιορτάσει τα γενέθλια της τραγουδίστριας, και στη συνέχεια έκαναν μια δεύτερη τελετή γάμου, αυτή τη φορά στη Τζόρτζια.

Όμως εκεί, παρά το γεγονός ότι οι καλεσμένοι υπέγραψαν συμβόλαιο που απαγόρευε να δημοσιεύσουν φωτογραφίες ή βίντεο κατά τη διάρκεια της τελετής, ένα βίντεο που διέρρευσε από την τελετή έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξέφρασε την οργή της: «Όποιος το έκανε αυτό, εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι, γιατί είχαμε φωτογράφους και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούμε τίποτα από τον γάμο μας. Επιλέγουμε εμείς τι θα μοιραστούμε», έγραψε. «Αν θέλω να μοιραστώ κάτι, το δημοσιεύω αμέσως στην ιστοσελίδα μου. Θα μοιραστώ όσα θέλω, όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό το βίντεο κλάπηκε χωρίς τη συγκατάθεσή μας και μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα επί πληρωμή».

Πάντως αυτό δεν τους πτόησε, κι έτσι Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ επισκέφτηκαν την Ιταλία κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος για να περάσουν λίγες ημέρες ηρεμίας, μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι δυο τους επισκέφτηκαν τη χώρα χωρίς να έχουν μαζί τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης