Social

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Απόσταση... τέλος - Και στέγη βρήκαν και ο έρωτάς τους καλά κρατεί!

Το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση... συγκατοίκησης, στήνοντας τη «φωλιά» του έρωτά του

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Απόσταση... τέλος - Και στέγη βρήκαν και ο έρωτάς τους καλά κρατεί!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Είναι φουλ ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας πέρασαν όλο το καλοκαίρι μαζί και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στην Αθήνα, ώστε να επιβλέψουν τις εργασίες στο νέο τους σπίτι, εκεί όπου θα εγκατασταθούν μόνιμα και επίσημα πια μαζί, χωρίς να έχουν τα ταξίδια Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αφού εκεί έμενε μόνιμα η Βρισηίδα.

Χθες το απόγευμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βρισηίδα ενημέρωσε τους followers της για το που βρίσκονται μέχρι στιγμής οι ετοιμασίες του σπιτιού τους, ποστάροντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού όπου φαίνονται οι εργασίες που γίνονται από τους ειδικούς.

Το ζευγάρι, που πρώτα συγκατοίκησε (στο Survivor) και μετά βρήκε πρώτο ραντεβού είναι έτοιμο να στεγάσει τον έρωτά του στο σπίτι που ετοιμάζουν με πολλή αγάπη.

Κι όσο για τη διαφορά ηλικίας, δεν ενοχλεί κανέναν από τους δυο τους. Ίσα ίσα η Ανδριώτου έχει δηλώσει πως της αρέσει η διαφορά και πως πάντα κοιτούσε μεγαλύτερους άνδρες.

Δείτε επίσης