Social

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν το γάμο της: «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»

Λίγο πριν ανέβει με τον σύντροφό της τα σκαλιά της εκκλησίας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν το γάμο της: «Σε πρόδωσα εαυτέ μου»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κι εκεί που ετοιμαζόταν ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, την τελευταία στιγμή ο γάμος ακυρώθηκε. Μία δύσκολη περίοδο βιώνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς με τον αγαπημένο της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αν και πριν λίγο καιρό το γνωστό μοντέλο είχε ανακοινώσει στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ότι εκείνη και ο σύντροφός της πήραν την ευλογία για τη σχέση τους από τον παπά κι ότι ετοιμάζονται για γάμο, ωστόσο τώρα έκανε γνωστό το χωρισμό της και μάλιστα μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα μιας διαδικτυακής φίλης της κάτω από την τελευταία φωτογραφία της, ανέφερε:

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια».

Το αινιγματικό μήνυμα

Η ίδια από την αρχή της σχέσης απέφευγε να δίνει την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που είχε ερωτευτεί ενώ εδώ και αρκετό καιρό δεν έκανε καμιά αναφορά για τη σχέση της στο Instagram. Επίσης, έχει σβήσει από το προφίλ της τη φωτογραφία με το μονόπετρο από την πρόταση γάμου.

«Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά», έγραψε στη λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη ζωή της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δείτε επίσης