Social

Μασίν Γκαν Κέλι - Μέγκαν Φοξ: Σάλος από τις προκλητικές αναρτήσεις τους για τη γιορτή του Halloween

Το ζευγάρι εμφανίζεται πιο εκκεντρικά από ποτέ αλλά οι φαν τους αποδοκίμασαν…

Μασίν Γκαν Κέλι - Μέγκαν Φοξ: Σάλος από τις προκλητικές αναρτήσεις τους -  Βίντεο με τον ράπερ να «σνιφάρει» από το στήθος της!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με ένα ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο εμφανίστηκαν η Μέγκαν Φοξ και o σύντροφός της Μασίν Γκαν Κέλι να γιορτάζουν το Halloween στις αναρτήσεις τους στα social media

Σε μια ανάρτηση ο εκκεντρικός ράπερ εμφανίζεται ντυμένος παπάς να δίνει τη θεία κοινωνία στην ηθοποιό η οποία υποδύεται τη σκλάβα του σεξ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους followers της, οι οποίοι δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με την προκλητική της ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια.



«Μετανοήστε. Ο Ιησούς Χριστός πέθανε γι' αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε παιδιά. Πού είναι το παράδειγμα; Ο σεβασμός; Ο χριστιανισμός δεν είναι κοστούμι. Δεν είναι θρησκεία. Είναι μια σχέση με τον Θεό», έγραψε κάποιος σε σχόλιο του.
«Είναι η Μέγκαν Φοξ μαμά; Τα παιδιά της θα το δουν αυτό. Πού είναι ο σεβασμός; Αυτός ο τύπος κυριολεκτικά τη χειραγωγεί», σχολίασε κάποιος άλλος.

Αλλά σα να μην έφτανε αυτό, οι δυο τους μεταμφιέστηκαν σε Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον αναπαριστώντας στιγμές από το φλογερό ειδύλλιο του ζεύγους, μάλιστα ανέβασαν και βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής παριστάνει πως «σνιφάρει» κοκαΐνη από το στήθος της ηθοποιού...

Δείτε επίσης