Social

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

«Μαμά αν ήξερες πόσο σε αγαπώ δεν θα είχες κλάψει για καμία δυσκολία»

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα είναι ενεργό μέλος των social media και συχνά αναρτά φωτογραφίες συνοδευόμενες από ιστορίες για την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά η νεαρή παρουσιάστρια πόσταρε μία σειρά από φωτογραφίες της παιδικής της ηλικίας, μαζί με την μητέρα της και γνωστή ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Όσα έγραψε η Δανάη Μπάρκα για να ευχηθεί στην μητέρα της:

«Η μαμά μου όταν ήταν μικρή έκανε τρέλες με τους φίλους της, έκανε φάρσες, έβαζε μαξιλάρια στο κρεβάτι της με περούκες να νομίζει η μαμά της ότι κοιμάται & το έσκαγε για να πάει να συναντήσει αγόρια και είχε πολλές απουσίες από κοπάνες. Μετά, έμεινε έγκυος. Σοκαρίστηκε, όμως λίγο καιρό πριν είχε χάσει τον παππού της όποτε θεώρησε πως «μια ψυχή έφυγε, μια άλλη έρχεται». Λίγα χρόνια μετά χώρισε και δεν είχε ούτε δουλειά ούτε σύζυγο αλλά μηδένισε το κοντέρ κι αποφάσισε στα 27 να κυνηγήσει το όνειρο της.

Πήγε σε σχολή, έκανε άλλες δουλειές συγχρόνως και θυμάμαι πως μέναμε σε ένα σπιτάκι με ένα δωμάτιο που το έκανε παιδικό κι εκείνη δεν είχε δικό της, κοιμόταν στον καναπέ. Την είχα ακούσει κρυφά να κλαίει με λυγμούς, να πονάει, να ζητάει βοήθεια για baby sitting,να αγχώνεται. Φανερά την έβλεπα με χαμόγελο και κέφι να μου τα περιγράφει όλα μέλι γάλα».

Δείτε ολόκληρη την δημοσίευση:


Δείτε επίσης