Social

Τζίτζι Χαντίντ: Γιατί εγκαταλείπει το Twitter του Ίλον Μασκ

«Βόθρος μίσους και φανατισμού» θεωρεί το Twitter του Ίλον Μασκ το διάσημο μοντέλο, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πλατφόρφμα

Τζίτζι Χαντίντ: Γιατί εγκαταλείπει το Twitter του Έλον Μασκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας ένας αποχωρεί από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τις μαζικές απολύσεις του Ίλον Μασκ στο Twitter. Ανάμεσά τους και η Τζίτζι Χαντίντ.

Το διάσημο μοντέλο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το Twitter πως "Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για κανέναν". Έτσι μαζί με πλήθος χρηστών που εγκατέλειψαν μαζικά την πλατφόρμα βρέθηκε και το 27χρονο σούπερ μόντελ.

"Εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του, γίνεται όλο και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και φανατισμού", έγραψε, "και δεν είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να συμμετέχω" έγραψε στη συνέχεια, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Ίλον Μασκ.

Η Τζίτζι ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, με τους οποίους, όπως είπε, της αρέσει να επικοινωνεί "εδώ και μια δεκαετία μέσω Twitter" - επισημαίνοντας όμως ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή της κατά τα άλλα.

"Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για κανέναν, ούτε μια κοινωνική πλατφόρμα που θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό", κατέληξε.

Τζίτζι Χαντίντ

Δείτε επίσης