Social

Μελίνα Νικολαϊδη: Δείτε με ποιον είναι ερωτευμένη η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη είναι ερωτευμένη το δείχνει και το απολαμβάνει

Μελίνα Νικολαϊδη: Δείτε με ποιον είναι ερωτευμένη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Όλα βαίνουν όμορφα και δημιουργικά στη ζωή της Μελίνας Νικολαϊδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη.

Η νεαρή Μελίνα αποφοίτησε πριν λίγους μήνες από το Κολέγιο Αθηνών κι έχει ξεκινήσει τις σπουδές της σε υποκριτική σχολή στο Λονδίνο.

Η 18χρονη Μελίνα φαίνεται να είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει αφού δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της στα social media.

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της είναι ο γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπου η Μελίνα βρισκόταν στην Ελλάδα, είχε ανεβάσει ένα story στο Instagram στο οποίο απεικόνιζε την ίδια και τη μητέρα της να κάνουν pilates και είχε κάνει tag τον αγαπημένο της.

Μελίνα και Δέσποινα Βανδή

Ο ίδιος την έχει ήδη επισκεφτεί στο Λονδίνο ενώ σχόλια στο Instagram, όπως «mine (δικός μου)» ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαϊδη

Μάλιστα, το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η ομάδα του πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη , ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και πρόεδρος.

Πολυχρονιάδης

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.


Δείτε επίσης