Social

Νταϊάνα Ραμίρεζ: Η καλλονή αστυνομικός που περιπολεί σε επικίνδυνους δρόμους

Είναι γοητευτική και σέξι και νιώθει τιμή που υπηρετεί στην αστυνομία

Νταϊάνα Ραμίρεζ: Η καλλονή αστυνομικός που περιπολεί σε επικίνδυνους δρόμους
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από τους followers της έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο όμορφη αστυνομικός του κόσμου» και περιπολεί στους δρόμους του Μεντεγίν, της πιο επικίνδυνης πόλης του πλανήτη.

Πρόκειται για την Κολομβιανή Νταϊάνα Ραμίρεζ, η οποία δηλώνει πως δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το Σώμα για να γίνει μοντέλο ή influencer.

«Αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω ξανά καριέρα, δεν θα δίσταζα και θα γινόμουν ξανά αστυνομικός, γιατί χάρη σε αυτόν τον θεσμό είμαι αυτό που είμαι. Οφείλω τα πάντα στην Αστυνομία που με έκανε την επαγγελματία και τη γυναίκα που είμαι σήμερα», είπε στο JamPress.

Ωστόσο, η νεαρή μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 393.000 followers που μετρά στο Instagram αλλά και γιατί προτάθηκε για την καλύτερη αστυνομική ή στρατιωτική influencer της χρονιάς στα βραβεία Instafest, που έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν επαγγελματίες που δημιουργούν ψηφιακό περιεχόμενο με μεγάλο κοινό.

«Για μένα είναι τιμή να εκπροσωπώ την αστυνομία με αυτή την υποψηφιότητα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη δουλειά και την αφοσίωση όλων όσοι εργάζονται καθημερινά και συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης χώρας», ανέφερε η Ραμίρεζ για τη διάκρισή της.

Κάθε της φωτογραφία κατακλύζεται από χιλιάδες σχόλια, με τους ακολούθους της να εκφράζουν τον θαυμασμό τους.

Κάποιοι στέκονται μόνο στην ομορφιά της, ενώ άλλοι κάνουν ειδική μνεία στο ότι είναι πρόθυμη να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο για να προστατεύσει τους συμπολίτες της.

«Αποτελεσματική, αφοσιωμένη, παθιασμένη και όμορφη, τι περισσότερο θα μπορούσες να ζητήσεις;», έγραψε ένας από τους θαυμαστές της.


Δείτε επίσης