Social

Η εμφάνιση του Γιάννη Κότσιρα στα «Νούμερα» που ξάφνιασε το Twitter

Τι Κότσιρας, τι Όζι Όσμπορν!

Η εμφάνιση του Γιάννη Κότσιρα στα «Νούμερα» που ξάφνιασε το Twitter
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίστηκε σε ρόλο γκεστ στη σουρεαλιστική μουσική κωμωδίας "Τα νούμερα" και οι χρήστες του Twitter τον αποθέωσαν.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Γιάννη Κότσιρα. Αυτός, όμως, έχει προβλήματα: τον κυνηγά παντού μια τρελή φαν (Εφη Γούση), που η συμπεριφορά της γίνεται ολοένα και πιο απειλητική.

Ο Φοίβος βάζει τους πάντες στη «Μάντρα» να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας.

Στο μεταξύ, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) καλεί σε δείπνο τον Φοίβο και τον Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και τους εξομολογείται το μυστικό της. Η Κίρμπυ (Άννη Θεοχάρη) βρίσκει νέα συγκάτοικο, ενώ ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) αποκτά μανία με τη ζωγραφική, ακολουθώντας τις διδαχές του τηλεοπτικού ζωγράφου Μπομπ Ρος.

Τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς, δεν αποτρέπουν τη φαν του Κότσιρα να μπει στο μαγαζί και πλέον δεν απειλείται μόνο η βραδιά, αλλά και η ζωή του.

Ο Γιάννης Κότσιρας έκανε τα πρώτα του πλάνα μεταμφιεσμένος στη σειρά υποστηρίζοντας την υπόθεση. Ο δημοφιλής ερμηνευτής δεν δίστασε να τσαλακωθεί ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές που για πρώτη φορά τον είδαν σε μια τόσο διαφορετική συνθήκη. Μάλιστα κάποιοι τον παρομοίασαν με τον Όζι Όσμπορν ή τον Shash.


Δείτε επίσης