Social

Τζιμ Κάρεϊ: Είπε αντίο στο twitter λόγω Ίλον Μασκ

Η απόφασή του δεν ήταν ξαφνική, καθώς ο ηθοποιός, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι αντιδρούν στην εξαγορά της πλατφόρμας απο τον κύριο Tesla

Jim Carrey: Είπε αντίο στο twitter λόγω Ίλον Μασκ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε να εγκαταλείψει το Twitter λόγω Ίλον Μασκ. Η απόφασή του δεν ήταν ξαφνική, καθώς ο ηθοποιός, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι, έχουν πάρει θέση για την εξαγορά της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης από τον Μασκ.

Ο Τζιμ Κάρεϊ είπε το δικό του «αντίο» ανεβάζοντας ένα καρτούν. Ο ηθοποιός και καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια επικεντρωθεί περισσότερο στα έργα τέχνης του. Συνεργάστηκε με τον animator («Toy Story», «Monsters Inc.», «Finding Nemo») και σκηνοθέτη («Dr. Seuss' Horton Heard a Who!», «Free Birds») Jimmy Hayward, για να πάρουν το τελευταίο έργο τέχνης του ηθοποιού και να του δώσουν μια δημιουργική πινελιά με μουσική και κίνηση.

«Είναι βασισμένο στη ζωγραφιά μου, με έναν τρελό γέρο Φύλακα Φάρου, που στέκεται γυμνός μέσα στην καταιγίδα, καλώντας τους αγγέλους και φωτίζοντας τη λάμπα του, για να μας καθοδηγήσει μέσα στη νύχτα», έγραψε ο Τζιμ Κάρεϊ στο κείμενο, που συνοδεύει το βίντεο animation, που «ανέβασε» στο Twitter.

Ο Τζιμ Κάρει έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες διασημότητες, που εγκατέλειψαν το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Ίλον Μασκ τον περασμένο μήνα, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης . Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Shonda Rhimes, David Simon, Toni Braxton, Whoopi Goldberg, Gigi Hadid, Chelsey "Sully" Sullenberger, Alex Winter και άλλοι.

Δείτε επίσης