Social

Maestro: Στο σπίτι του Παπακαλιάτη είδαν οι πρωταγωνιστές το φινάλε

Το μεγάλο φινάλε της σειράς που τάραξε τα τηλεοπτικά νερά προβλήθηκε χθες από το Mega - Από αύριο στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο

Maestro: Στο σπίτι του Παπακαλιάτη είδαν οι πρωταγωνιστές το φινάλε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δεν ήταν μόνο οι τηλεθεατές που αδημονούσαν για το συγκλονιστικό φινάλε του Α' κύκλου επεισοδίων του Maestro, ήταν και οι ίδιοι οι συντελεστές που περίμεναν με αγωνία να δουν το φινάλε κι ας είχαν γυρίσει δεκάδες φορές τις σκηνές του.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, που τάραξε τα τηλεοπτικά νερά φέτος και πήρε το χρυσό εισιτήριο για το Netflix, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του δημιουργού Χριστόφορου Παπακαλιάτη, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο "Να μ' αγαπάς".

Maestro

Βίντεο από την υπέροχη βραδιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κλέλια Ανδριολάτου. Όπως βλέπουμε, όλοι είναι χαλαροί και ευδιάθετοι, περιμένοντας να ξεκινήσει το επεισόδιο.

Στο σπίτι του οικοδεσπότη, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπως είδαμε, ήταν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Μπένος, ο Ορέστης Χαλκιάς και η Στεφανία Γουλιώτη.

Δείτε επίσης