Social

Παπακαλιάτης για Maestro: «Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο»

Από σήμερα το Maestro βρίσκεται στο Netflix και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ανάρτησή του στα social media μιλά για όσα νιώθει

Παπακαλιάτης για Maestro: «Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, τα 9 επεισόδια του «Maestro» είναι διαθέσιμα στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς, γνωστοποιούνται και οι μεταγλωττίσεις που έχουν γίνει. Όπως φαίνεται το «Maestro» θα ταξιδέψει με τις γλώσσες των αγγλικών, των ιταλικών, των ισπανικών, των τουρκικών και των πορτογαλικών.

Όπως τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο... Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Τη σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στη γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα τη χώρα προβολής».

Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix. Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του Maestro θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και στη συνέχεια, στο MEGA. Αν και ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε πρώτα στο μεγάλο κανάλι και στη συνέχεια, προστέθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα, αυτή τη φορά η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές αλλάζει τα γεγονότα.

Δείτε επίσης