Social

Κώστας Σόμμερ: Πατέρας για δεύτερη φορά - Γέννησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Την είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του στα social media

Κώστας Σόμμερ: Πατέρας για δεύτερη φορά - Γέννησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μια πανέμορφη μέρα ξημέρωσε για τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, αφού σήμερα το πρωί ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός με μία ανάρτηση στα social media. Μέσω Instagram ανέβασε μία φωτογραφία του με το μωρό και έγραψε: «Καλωσόρισες σε αυτόν τον κόσμο, καλωσόρισες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου... δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου που σε κρατώ για πρώτη φορά».

Δείτε την ανάρτησή του

Κώστας Σόμμερ

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο. Σε συνέντευξή του στο HELLO, ο Κώστας Σόμμερ είχε αναφέρει: «Ανυπομονώ να έρθει το κοριτσάκι μας. Είναι δώρο Θεού να έχει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, να ζεις και τους δύο κόσμους. Σαφώς και υπάρχει το άγχος του να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Ευτυχώς, η Βαλεντίνη έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά έχουμε και ένα εύκολο πρώτο παιδί γιατί, αν το πρώτο είναι εύκολο, προχωράς ομαλά στο δεύτερο».

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021 και λίγες εβδομάδες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Δείτε επίσης