Social

Λιονέλ Μέσι: Σπάει όλα τα ρεκόρ και στο Instagram!

Μια ακόμα κορυφή, αυτήν στο Instagram κατέκτησε ο Αργεντινός άσος, καθώς μια εικόνα από το λογαριασμό του κατέκτησε τα περισσότερα likes στην ιστορία!

Λιονέλ Μέσι: Σπάει όλα τα ρεκόρ και στο Instagram!
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram, μιας και η φωτογραφία που ανάρτησε αμέσως μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ 2022 κόντρα στη Γαλλία έγινε η εικόνα με τα περισσότερα likes στην ιστορία.

Παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος με τα περισσότερα ρεκόρ στα social media ως τώρα, ο Λίο Μέσι τον ξεπέρασε με την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ και η πρώτη του φωτογραφία ως παγκόσμιου πρωταθλητή ξεπέρασε ήδη τα 72 εκατομμύρια likes, και έσπασε το φράγμα των 56 εκατομμυρίων που είχε το αυγό από το 2019.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι αυτή που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον ίδιο και τον Μέσι να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Louis Vuitton, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ, με 42,1 εκατομμύρια likes.

Όσο για τo αυγό που κατείχε μέχρι πρότινος το ρεκόρ με τα περισσότερα likes στο Instagram από τον Ιανουάριο του 2019, ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό ακριβώς, μια καλλιτεχνική και αντισυμβατική φωτογραφία του Κρις Γκόντφρεϊ, με 56.210.159 likes που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ του Γκίνες, ξεπερνώντας την ανάρτηση της Κάιλι Τζένερ (με 18 εκατομμύρια likes).


Δείτε επίσης