Social

Μ. Συνατσάκη: Συγκινητικό βίντεο με στιγμές απ' την εγκυμοσύνη

Γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα - «Δεν ζητάω τίποτα πια»

 Μ. Συνατσάκη: Συγκινητικό βίντεο με στιγμές απ' την εγκυμοσύνη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε γενέθλια την Τρίτη (27/12) . Έκλεισε τα 38 της χρόνια, ωστόσο, φέτος αυτή η μέρα ήταν πολύ διαφορετική για εκείνην. Και αυτό γιατί κρατάει πλέον στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Ανήμερα των γενεθλίων της, η αγαπημένη youtuber και influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, με στιγμές από την χρονιά που μεσολάβησε, δηλαδή από τα 37 μέχρι τα 38 της.

Κυρίαρχο θέμα της χρονιάς αυτής ήταν, φυσικά, η εγκυμοσύνη της, κάτι που βλέπουμε και στο βίντεο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο περιλαμβάνει αδημοσίευτά στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και πολλές τρυφερές στιγμές, όπως αυτή που ανακοινώνει την χαρμόσυνη είδηση στην αδερφή της, Αλίκη, στην αγαπημένη της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και στους συγγενείς της.

Στο ίδιο βίντεο, επίσης, βλέπουμε τον υπέρηχό της, το πώς μεγάλωσε η κοιλίτσα της το προηγούμενη διάστημα, ενώ το βίντεο κλείνει με τον Ίαν Στρατή να φεύγει από το μαιευτήριο με την κορούλα τους.

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος. Για να σε γνωρίσω. Στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου. Δεν ζητάω τίποτα πια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, συνοδεύοντας το βίντεο με το τραγούδι «Το κέντρο του κόσμου» από τον «Αφανή ήρωα».


Δείτε επίσης