Social

Μαρία Μενούνος: Γιορτάζει την πέμπτη επέτειο του γάμου της με φόντο τη Νέα Υόρκη

Σε κάθε ρεβεβιόν Πρωτοχρονιάς, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια κάνει το καθιερωμένο της post, για την επέτειο του γάμου της

Μαρία Μενούνος: Γιορτάζει την πέμπτη επέτειο του γάμου της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την καλύτερη ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς της ζωής της είχε κάνει πριν από πέντε χρόνια η Μαρία Μενούνος, αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο παραγωγός παντρεύτηκαν το 2017 με πολιτικό γάμο, στην πλατεία Time Square της Νέας Υόρκης, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Από τότε η Μενούνος σε κάθε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνει το καθιερωμένο της post για την επέτειο του γάμου της. Όμως αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει κάτι διαφορετικό, αφού το post δεν είχε σχέση μόνο με την ίδια και το σύζυγό της, αλλά και με τους γονείς της. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με το κοινό της την ανάμνηση που έχει από τη μέρα εκείνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάτω από μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα του γάμου της, έγραψε: «Αυτή την εποχή, το 2017 παντρευόμασταν! Έκανα έκπληξη στους γονείς μου την Πρωτοχρονιά, αφού είδαν τον γάμο μου στο Fox, με τον @iamsteveharveytv που μας πάντρεψε! Χαρούμενη επέτειο boo-σ' αγαπώ! Ας πιούμε σε ένα ευτυχισμένο νέο έτος με υγεία για εμάς και για όλους! ❤».

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε επίσης